Blixtar och dunder

Idag har Fotbollsfestivalen dragit igång och J har spelat en match idag, tyvärr blev det förlust idag... Men vi får hoppas att det går bättre de andra dagarna. Det var stekande hett idag så killarna fick verkligen slita hårt.



Vad det har åskat och blixtrat här idag och ikväll!!!! Våra barn kunde knappt somna för de var så rädda för åskan, S trodde att det var hajar och J trodde att blixten skulle komma in genom taket (han har ju loftsäng så han kände väl att han isf skulle vara i riskzoonen...).

Några kort, som omväxling

Tänkte jag skulle försöka ta mej i kragen och visa upp några kort jag gjort under sommaren, det har verkligen inte varit mycket pysslande här på lääääänge känns det som. Skulle behöva en riktig pysselträff där man verkligen tar sig tid att pyssla mycket och länge!  Jag har otroligt nog gjort några LO´s oxå, men de är inte klara riktigt än så det tar väl några månader eller så innan jag lyckas få dem fotade och utlagda här...

Först ut, Marias födelsedagskort med en av mina (för tillfället) favoritstämplar.



Mammas födelsedagskort, kanske konstigt som grattiskort - men det var så kul att få testa idén med äpplet och masken, så hon fick agera försöksperson. *lol*


Joels födelsedagskort, måste ju börja använda mina punchinella - har ju en bunt eller två...


Bröllopskort, fotat i morgonljus (kom 3 minuter försent till jobbet för att jag kom på att jag skulle fota det innan jag skulle leverera det till beställaren...) därav de märkligt långa skuggorna. CS:en är vit inte grå!
Tack för lånet att kyrkstämpeln G! Kunde aldrig ana att jag skulle känna behov av en kyrkstämpel, men den är ju faktiskt riktigt användbar när man tänker efter.
(Måste bara få tillägga att det bästa var att J (som beställt kortet och är kille till på köpet) sa att kyrkan påminde om den kyrka där vigseln skulle äga rum - kul att han såg det eftersom jag kollat upp kyrkan på internet! Trodde aldrig att han skulle lägga märke till såna detaljer (sorry J - jag ska genast höja mina tankar om dej ett pinnhål... eller två... *fniss*)


Första bröllopskortet som jag inte vart riktigt nöjd med, det såg lite snett ut (men inte alls så snett som scannern vill påvisa *scanner*) Sen vart det inte så aktuellt att låta J välja om han hellre hade velat ha detta kort, hade ju redan hunnit stämpla namn och datum + lite text på insidan på det förra kortet (hade bara med det här utifall jag skulle ha skrivit något fel, hade ju inte varit så kul om brudgummen skulle heta Christian och jag bara inbillat mej att det var Christer... Ska påminna mej själv om att anteckna namn så jag slipper sitta och svettas över att jag kanske virrar till det.)
Kortet är helt fräckt väldigt inspirerat av ett liknande kort som Evelina gjort. *ler*


Japp, det var det det...
Har jag förresten berättat om vilken otroligt huslig dotter jag har? Hon är en riktig fixare, idag hade hon bäddat alla sängar i huset - utom J´s för hon var så smutsig om fötterna att hon inte ville smutsa ner i den (han har en loftsäng så hon skulle måsta klättra omkring för mycket där...)! Och ikväll när I och S skulle göra sig klara för att gå i säng hjälpte hon S att tvätta sig, smörja in sig (!) och göra i ordning tandborsten med tandkräm på, borsta fick han dock göra själv. Allt detta gjorde hon utan att vi ens hade en aning om vad som var på gång!


En ovanligt läskig dag

Jamen, vilken läskig dag det varit idag! Först fick vi fixa i ordning pallen med läsk som någon drällde ut i fredags och under tiden vi höll på att göra den klar var det en annan som lyckades tappa ner en annan läskpall från våning tre... Blev inte så himla mycket hela flaskor kvar kan jag lova! Till och med backarna gick sönder! När jag passerade gången där olyckan hände var det någon vänlig själ som varnade mej "titta inte åt höger nu..." jag kollade såklart ändå och där stod alla expeditörer och tittade på röran. Det luktade apelsinläsk lång väg! Nåja, huvudsaken är ju att ingen kom till skada.
Överlag var det enormt mycket jobb idag, så det räckte och blev över faktiskt. Vi kommer nog att ha att göra hela veckan känns det som.

N och barnen var i J´s klasskompis stuga vid havet idag. De fyra killar som går i samma klass i sin integrerade klass (invecklat det här, jag vet *fnissar*) var ditbjudna, en av killarna kunde tyvärr inte komma - han hade fått vattkoppor!!! Stackarn, det kan inte vara roligt att ha när det är så här varmt! Han hade varit på fotbollsträningen igår så han måste ha fått kopporna under natten, och inte nog med att han missade den trevliga dagen vid havet han missar dessutom fotbollscupen nu till helgen!!!
Det hade iaf varit himla trevligt i stugan, de hade badat, åkt badring & vattenskidor och bara haft det gött. Nackdelen hade visst varit alla myror som sprang omkring och bet/pinkade/stack så särskilt I var totalt hysterisk vid middagen och höll på att klia ihjäl sig. Det blev flera vändor av Salubrin, Avera-kräm och Xylocainsalva innan det lugnade ner sig!

På fotot nedan är det N som ska till att åka vattenskidor (hur det gick vet jag inte riktigt, men han hade klarat sig längre än J´s kompis A som han hade gjort en deal med. Om N skulle klara sig längst skulle A få utegångsförbud i en månad (det var A själv som hittade på det!) och om A skulle klara sig längst skulle N bjuda på en glass! N var hygglig iaf och sa att det räckte med att A fick utegångsförbud i en dag. *lol*)


J fick ju våran gamla digitalkamera i present  - mycket populärt, till min stora glädje! Han hann fota drygt 200 bilder på inte ens två dagar (lör em + sön). Det är roligt att se hur han får ett helt annat perspektiv på sina foton än vad jag får (kan ju oxå bero på att han är mycket kortare än vad jag är...). Ofta tar jag kanske dessutom bilder på ganska lika sätt, men J tänker väl helt annorlunda (eller kanske inte så mycket alls) när han ska ta en bild. Det blir  iaf många jättefina bilder, tänk så praktiskt det är nu när det är digitalkameror oxå. Jag var kanske i J´s ålder (något yngre tom om jag inte minns fel) när jag fick min första kamera, men då kunde man ju inte alls knäppa lika många bilder som J kan, det var  ju dyrt att framkalla bilderna... Nu kan man ju välja och vraka om man ens vill framkalla några!
J har oxå kommit på att han kan filma med kameran, så från dagens utflykt är det fleeeera låååånga filmer - inte konstigt att batteriet hela tiden tar slut för honom! *ler*

9 års kalas

Idag fyller J 9 år!  Jag kan omöjligt fatta att det verkligen har gått 9 år redan sen han föddes, det var en strålande solig dag då och idag likaså. Det blev ett riktigt svettigt kalas trots att vi satt på altanen med tak, fast jag klagar inte på värmen nu när den äntligen är här!

Två av dagens presenter - en digitalkamera och en biljett till NHL-matchen i S-holm i höst.


Mamma hade gjort en smaskig ormtårta...


Efter kalaset blev det sommardrinkar


Club Sandwich


...och till efterrätt frukt- och bärspett med lemon-curd-yoghurt.
 


Klar!

Japp, så har jag lyckats få till det beställda bröllopskortet! Fastnade på vad man skriver inuti... Hur kunde det komma sig att det blev min uppgift att fixa??? *kliar mej i huvudet* Det tog ju bra mycket längre tid än att fixa själva kortet *lol*. Tom N engagerade sig i vad man skulle skriva och tillsist blev det en liten dikt, eller ett rim kanske man ska kalla det som vi hittade på nätet och bara lyckönskningar. Har med med ett "reservkort" till jobbet ifall det inte duger, eller ännu värre om jag lyckats skriva något fel!!! Jag som är så vimsig kan ju lätt ha virrat till ett namn, eller två...
Bildbevis kommer om nån dag, knappast imorgon då vi ska ha middagsgäster och så måste jag knåpa ihop ett födelsedagskort till J som fyller 9 år på lördag!

På tal om vimsig, inatt kommer vi förmodligen att bli av med ytterligare några hjärnceller här, det stinker träolja i hela huset! När jag kom hem från jobbet höll N som bäst på att olja in altanen - med fönstrena öppna!!! Klurigt... eller inte! Jag fick minsann också svabba på med oljan, naturligtvis på de besvärligaste ställena! *lol* Snyggt blir det, synd bara att oljan tog slut så det inte räckte till bron.

Natti, natti!

Dagens nyheter


85% rätt...

Tittut!  Jodå, jag finns kvar här, bara inte lika flitig som tidigare. Kul att se att det fortfarande finns folk som hänger kvar här iaf!

Jaha, så var det måndag igen, fort var det gjort! Kan konstatera att vår gräsmatta blir välvattnad idag... Likaså ena bilen! Det hade visst lyckats svämma över vatten på passagerarsidan - märkligt! Tur att det inte var jag som körde den bilen idag... *lol* Annars följer vi det våta temat idag, vi har köpt ett nytt badkar. Vi har länge velat ha ett badkar utan front, det är så himla trångt när man ska ta loss fronten så det blir städat där alldeles för sällan. Men nu är det slut på snusket, nu är det stort och luftigt - lättstädat! Dessutom var det både bra pris och snygg design på det, helt perfekt alltså. Ska införskaffa nåt härligt badskum eller badsalt imorgon så jag kan inviga det.

Jag fick en beställning på ett bröllopskort idag - kul! Vi känner ju inga människor som gifter sig så nu formligen frossar jag i bröllopskortsinspiration *vrickar tungan*. Har hunnit göra ett kort i kväll, men vet inte om jag blev helt nöjd, så jag har börjat på ett annat oxå... Det är inte omöjligt att jag passar på att göra ytterligare något, det är ju lika bra att passa på när man lix har anledning att göra ett. Inte för att jag tror att beställaren har lust att ge bort typ tio kort till ett och samma brudpar... Men kanske någon man känner har den trevliga smaken att ställa till med bröllop, vi känner ju trots allt en hel del ogifta par.

Ikväll har jag chockat min omgivning (J) med att spela Guitar Hero, och dessutom få 85% rätt!!!! Det tog sin tid, men jag lyckades ganska väl tillsist. Jag började med en lite svårare låt, den fick jag bara 66% rätt på, men omdömet blev iaf " " och J var sååååå impad! *fnissar* Sen kom jag iaf på att det fanns lättare låtar och det visade ju sig på resultatet. Jag hann börja tro att jag totalt saknar taktkänsla (är inte helt övertygad än om att så inte är fallet...), dessutom tycker jag de var ologiska i val av knappar, när jag tryckte grönt skulle det vara rött och trycke jag på rött skulle det vara gult, och vice versa... *muttrar*
Jag tror att jag inte kände mej helt avslappnad när jag spelade för jag fick träningsvärk i både ryggen, rumpan (!) och fötterna, för att inte tala om händerna... N däremot sitter helt avslappnad när han spelar, enda skillnaden när han spelar mot för om han ser en film är att han håller sig vaken när han spelar!  
En sak som jag tycker är så rackarns trist när man spelar tv-spel all väntan! Man måste vänta på att spelet ska laddas/sparas och är man fler än en måste man tom vänta på sin tur ibland! *suckar* Det är såååå trist! Jag kom fram till att det tom var ganska trist att vänta på att jag själv skulle spela klart låten för att få se resultatet... Är det jag som är ovanligt otålig eller är det låtarna som är för långa... Eller, för dåliga kanske!!!  Hm, det tål att funderas över...

Hare gött!

Grattis...

...på namnsdagen mamma och syrran!!!

Igår var ...

Igår var en avundsvärd dag för en hel binge med folk på jobbet - sista dagen innan semestern! Härligt! Samtidigt som jag kan tänka mej att den andra delen av personalen som istället hade sin sista semesterdag inte tyckte att det var riktigt lika roligt.. De har ju inte ens haft tur med vädret! Själv har jag ju bara fyra veckor kvar nu, "det bara rullar på" som I så lillgammalt säger. 
Jag var för övrigt på After Work, vi var en liten, men naggande god skara på tre personer! Ärligt talat var det väl inte många som blivit tillfrågade, så då blev vi inte fler - men trevligt hade vi iaf. Det blev en väldigt lugn och stillsam kväll, konstigt nog såg vi knappt röken av någon känd människa alls.... Idag fick jag dock förklarat för mej, av N, att vi var på helt fel ställen!!!  Nåja, jag hade ändå en trevlig kväll, och en lugn och skön natt, hade lånat mamma och pappas hus och fick alltså sova helt ostört hela natten. Igår skojade jag och sa att jag kanske skulle cykla hem tidigt bara för att få ligga riktigt länge i sängen alldeles ensam. *lol*

Nu sitter vi och N ser på Vh1 med 80-tals hits + att han hör på polisradion i S-holm i hörlurar!  Konstig blandning... Har aldrig fattat tjusningen med att sitta och lyssna på polisradion, och allra helst S-holms! Man får ju sällan reda på hur det går på alla de utryckningar de gör... Dessutom tycker jag att N är fantastiskt trist när han sitter med lurar i öronen, det går ju inte att föra ett samtal med någon som hela tiden blir störd av olika anrop. *grrrrrr*

Imorgon hoppas vi på kanonväder , då ska vi till min morbrors stuga vid havet - tror jag vet tre som är ruggigt sugna på att bada!

Sommarhälsning

Nu börjar det dimpa ner så där lagomt många semester-/sommarhälsningar, det är ju jättetrevligt - att andra får vara lediga och ha det skönt, även om jag inte hör till den lyckliga skaran själv... Min sommarhälsning (kan väl knappast kalla den semseterhälsning) ser ut så här... Men jag är inte bitter, tro inte det!
 Rosa retursedlar som jag knappar ungefär en miljaaaaard av varje dag *flinar*  och så själva sommarmiljön då, nämligen utsikten från stolen jag sitter och knappar de rosa sedlarna *lol*  Rummet är beläget mitt i huset, så det finns inga fönster - alltid lika spännande att gå ut på lunchen och lika så när man ska gå hem, är det sommar eller drivis ute??? *ler*

Slö, slapp och likgiltig

Äntligen lite sol, även om det inte var supervarmt så gick det ju iaf att ligga ute och sola lite!
Med andra ord en ganska händelselös dag som alltså resulterar i ett ofantligt kort inlägg här.

Ha det gott!

Äntligen fredag!

Så vart det äntligen
På jobbet var det den stressigaste dagen under den tid jag sommarjobbat! Jag hann lägga om två socker pallar (med lite hjälp med den andra *glad*), hälla ut ännu mer öl, strula med en krånglig retur (som blev ännu krångligare efter min behandling, stackars Simon - hoppas det blev nån rätsida på eländet till slut) och en hel massa annat söl.

Ikväll fick vi besök av våra kompisar som seglat från Västervik upp till Kalix och nu är på väg ner igen. N hämtade dem vid deras båt så att de skulle få lite miljöombyte och få tillbringa några timmar på fastlandet.  Nu har de precis blivit nedskjutsade till båten igen av vår eminente privatchaufför! *ler nöjt* J frågade mej när de åkte iväg vad vi vuxna gjort ikväll, "pratat" sa jag, han såg totalt chockad ut "hela kvällen???", "ja" sa jag, han trodde nog att vi var galna "var det verkligen roligt?" undrade han. Själv började jag fundera över vad man annars skulle gjort som skulle vara roligare... Det är klart att man kunnat spela nåt spel eller så, men det är ju jäkligt trevligt att bara sitta och surra! Särskilt när man träffas så sällan, då hinner man ju inte ens prata klart under en kväll.

Men nu SKA jag lägga mej, jag som lovat mej själv att lägga mej tidigt ikväll.... Får väl bli imorgon istället då... *håller tummarna för sooooovmorgon*


Läderbröllop

För tre år sen döpte vi S och dessutom överraskade vi alla med att passa på att vigas direkt efter dopet. När man varit gift i tre år kallas det visst att man firar "läderbröllop". Vem katten har hittat på ett så fånigt namn? Tycker det är överkurs med alla de "överflödiga" åren (tycker det skulle räcka med vart femte år tex.), det behövs väl inte en massa namn på dagarna för att man ska kunna fira dem...? När man ser listan med alla bemärkelsedagarna, ser man hur himla fjuttigt tre år är - det är en låååång bit kvar att beta av innan det blir till att fira Atombröllop! *lol* Vi väntade en aning för länge för att ens ha möjligheten att fira den dagen skulle jag tro...

 1 år - Bomullsbröllop
 2 år - Pappersbröllop
 3 år - Läderbröllop
 4 år - Blomsterbröllop eller Fruktbröllop
 5 år - Träbröllop
 6 år - Sockerbröllop
 7 år - Ullbröllop
 8 år - Bronsbröllop
 9 år - Pilbröllop
10 år - Tennbröllop
11 år - Stålbröllop
12 år - Silkebröllop
13 år - Knypplingsbröllop
14 år - Elfenbensbröllop
15 år - Kristallbröllop
20 år - Porslinsbröllop
25 år - Silverbröllop
30 år - Pärlbröllop
35 år - Korallbröllop
40 år - Rubinbröllop
45 år - Safirbröllop
50 år - Guldbröllop
55 år - Smaragdbröllop
60 år - Diamantbröllop
65 år - Krondiamantbröllop
70 år - Järnbröllop
75 år - Atombröllop

Vår läderbröllopsdag firade vi med middag på restaurang, trevligt! N lät mej just så pass få byta kläder efter jobbet innan vi skulle kasta oss in i bilen för att åka iväg, trodde nästan att vi bara skulle cirkulera runt byn ett par varv innan vi skulle hem igen och dra fram en pannkaka ur ugnen... *fniss* Men det blev mycket bättre än så, tack för det!
Själv hade jag, såklart, fixat ett kort. Det spårade ur nån stans längs vägen, hade grunnat på vad man kunde göra av "läderbröllop", men hästsadel eller läderpiska kändes lite märkligt... Om slutresultatet passade så särskilt mycket bättre in vet jag inte, men kul var det iaf!  Bilden är usel, får skylla på att det är kväll och svårt att fota... Kanske jag fotar om det någon dag och lägger hit istället. Cardstocken är ett läckert högblankt papper som hellre får tankarna att gå til lack än till läder, men det passade så bra till motivet.

Kan passa på att visa två födelsedags kort jag gjort på senaste tiden - ja, jag har faktiskt pysslat lite trots att jag lider av akut trötthet mest hela tiden!

Ett kort till en kille som fyllde 40 i helgen, han surrar hela tiden om "det stora hotellet Elit (fast det låter som han säger "i Lit"), vart såklart tvungen att göra något i det temat, så jag kopierade Elit´s logga och gjorde om den till ett "C" istället för "E". Texten blev lite mysko, man tror hellre att han firar att han bott i Vännäs i 40 år än att han fyller 40 år...


Sista kortet ut ikväll fick en tjej på jobbet som fyllde 30 år förra veckan.


Många öl blir det...

Idag har jag öppnat mer ölburkar under dagen än vad jag kanske har gjort i hela mitt liv totalt... Och då var det ändå inte överdrivet många! Anledningen är förstås att jag inte dricker öl (tycker det smakar gammal räv, men brukar ibland inbilla mej att det skulle vara gott i bastun eller en riktigt varm sommardag, men blir alltid lika besviken över den äckligt surbeska smaken!) och att jag var tvungen att hälla ut en massa gammal öl + flera ölburkar som var lite buckliga, och alltså inte går att sälja. Då slog det mej ännu en gång att det verkligen inte är klokt vad vi slänger mat (och dryck) som det egentligen inte är något fel på... Okej, ölen mår jag inte så dåligt av att hälla ut, det är ju bara en massa gift som någon slipper dricka i sig, men när det är helt fräsch och okej mat då tycker jag att det är hemskt! Tänk om man kunde få skicka maten till såna som skulle skratta sig lycklig för en enda liten brödsmula... Tänk vad vi är bortskämda, kastar mat för att förpackningarna är dåliga/knöliga... *ryser*

På tal om nåt helt annat, hur kan man gå på en offentlig toalett utan att låsa dörren om sig? Jag stegade in på en toa och där stod en karl och (tack och lov) tvättade händerna! När han såg mej sa han "oj, det är bara jag som står här"... Vaddå "bara jag", som om det skulle vara nån bekant... Jag som själv bara hade tänkt tvätta händerna blev stående nån sekund i dörren medan jag funderade på hur jag skulle göra, eftersom det "bara var han" kanske jag skulle gå in och tvätta händerna jag med... Till sist återfick jag fattningen och vände på klacken och väntade utanför. När han var klar och kom ut sa han "jag glömde visst att låsa dörren" - som om inte jag märkte det! Tackar min lyckliga stjärna att jag hade lite beslutsångest om jag skulle gå dit eller inte, och först gick ut ur butken för att gå till bilen men sen ändrade jag mej och gick in igen... Tänk om jag hade gått dit på en gång, vad hade den karln pysslat med då när jag öppnat dörren...? Knappast något jag velat se iaf! 

N och barnen tillbringade dagen på Paradisbadet, de badade heeeela dagen så nu sover alla sött! *ler*
Själv tänkte jag bara se färdigt på Morden i Midsomer sen är det raka såret i sängen även för mej. Det är bra att ha datorn framför tv:n, då kan man koncentrera sig på att skriva när det blir för spännande på tv:n (säger hon som har nerverna utanpå kroppen)... Det tar iofs lång tid att skriva, men det kan det vara värt. *ler*

Natt, natt!


Måndag hela veckan

Vilken tung måndag det var idag, inte för att det var farligt jobbigt på jobbet, eller hemma heller egentligen - men det känns att det blev alldeles för lite sömn i helgen... Har spenderat helgerna (nu när jag jobbar) med att lägga mej suuuupertidigt både fredag- och lördagskväll (söndagskvällarna brukar jag dock vara utsövd och alltså vara vaken längre - bakvänt, jag vet!!!), men så bidde det inte i helgen - och det straffade sig idag. Kanske det skulle vara bra om jag la mej tidigare på veckorna... Men jag har ingen lust att lägga mej riktigt hur tidigt som helst på vardagarna, kvällarna blir ju så korta! Då känns det mest som att man bara är på jobbet hela dagarna...
 
Idag var för övrigt N´s första semesterdag, när jag kom hem var han redo för "ungdomspsyket" (varför tror han fortfarande att han är en ungdom?), eller var det barnen som var redo för att åka dit...? *funderar* Jag lyssnade kanske inte så noga.... Ungarna hade iaf gått hårt fram tydligen, jag hade gissat på att han skulle klara sig i tre veckor innan han var redo att kasta in handduken... *lol* Jag har föreslagit att han kan gå till jobbet med mitt stämpelkort, vara på min avdelning och göra mina sysslor - borde inte det vara godkänt??? Så fick jag vara hemma på hans semester...
Imorgon ska han och barnen, min syrra med barn och åka och bada, det blir säkert jättekul! *grön av avund*
Ska bli spännande att se vad han hittar på för skojiga saker här hemma på gården i sommar, med tanke på att han tycker att det skulle vara så hiiiiimla bra att bara ha en bil... Skulle gissa på att det bara gäller när det är han som är på jobbet och jag som är hemma med barnen. Okej, i ärlighetens namn är det väl mycket ekonomi bakom tjatet om att bara ha en bil, och det kan jag ju instämma i. Fanken vad det är dyrt med bilar!!! Idag höjde de visst bensinpriset, igen! *suckar*

Hittade en rolig bild som jag tillägnar Simon... Äh, vad fanken? Det gick ju inte alls!!! Vem i hela världen har tagit bort min "spara-knapp" på HTML-redigeringen???? *ser mej ilsket omkring* Nähä, då får det väl bli en annan dag då...

Hare gott!

Sex-and-the-city-feber

Har hamnat i värsta Sex-and-the-city-febern, ikväll utvidgades den med att se filmen på bio - överraskande bra!!! Både jag och syrran var väldigt nöjda, visst är den ytlig och sådär, men det är ju det den ska vara!
Nu avslutas kvällen, och helgen, med Änglagård - andra sommaren, äääääälskar Änglagård-filmerna! 

Måste ju bara berätta vad I hade sagt för kul i fredags när barnen var i stugan med mormor & morfar. De spelade fotboll på gården och efter ett tag hade I ledsnat och sagt: "kan vi inte göra något roligare nu, tex rensa ogräs?" !!!! Är hon verkligen vårat barn? Rensa ogräs - roligt? Vi som varken har trädgårdsland eller rabatter för att både jag och N HATAR att rensa ogräs!


Vem tar fel på sina underkläder egentligen...?


Igår var det en liten spelfest här - trevligt.
Det var nån (nämner inga namn... *fniss*) som sa till mej att det skulle vara en särskild person som skulle vara "helt galen" - vilken optimist han var... De var ju helt j-vla galna hela högen!!!   

* Volymen blev högre och högre efter varje öl (meddelades från en säker källa *fniss*)
* Ett glas krossades två gånger (oavsett vad N gormade om att jag skulle mörda någon för ett krossat glas vill jag bara påpeka att vi fortfarande är fem personer i huset och sex st såna glas är redan sen tidigare krossade... Det brukar normalt vara mer N:s uppgift att vilja mörda nån som av en olycka spiller/har sönder något).
* Någon tog ett nakenbad i ån (tre gånger dessutom!) 
* Någon hällde öl på bastuaggregatet så att brandlarmet gick igång (mitt i natten!!!!)
* Någon saknade sina kallingar och surrade resten av natten om att någon annan måste ha tagit hans! Konstigt nog var det ingen som kändes vid de kallingar som "blev över"... undrar om han som saknade sina tog på sig de bättre begagnade kallingar som han visste inte var hans... (Tror förresten,  vid närmare eftertanke inte att jag vill veta huruvida han gjorde det eller ej...)
...tja... det var kanske i stora drag vad som hände här under natten... Vi skulle nog ha behållit husvagnen ändå! *lol*

Jag hade ju planerat en relativt lugn fredagskväll i sängen frossande i Sex and the city-filmer och att jag antagligen skulle somna redan vid 22-tiden...*gapskrattar* Precis när jag krypit ner i sängen vid 24-tiden fick jag rycka ut som vädringsvakt i tv-rummet, det bolmade som värst av osande öl på bastuaggregatet då, vart tvungen att ställa upp både tv-rumsdörren och ytterdörren för att försöka vädra ut det värsta. Kan säga att det var rent ut sagt skitkallt inatt... Satt en timme inlindad i två filtar innan jag bestämde mej för att det fick vara färdig vädrat. Funderade på vad som skulle inträffa härnäst när jag kröp ner i sängen igen, men otroligt nog blev det inte värre än att gänget bara ett tag senare åkte hem.
*gör en notering till mej själv "kom ihåg att boka hotellrum nästa gång det blir spelfest i Sävar"*

Annars var det ju trevligt, trevliga killar som ungarna avgudar! N, som sitter här bredvid, vill att jag ska skriva att det var god mat (han grillade), så det är väl bäst jag skriver det då "god mat"! *lol*

Idag har vi annars träffat , varit på kalas i stugan och testat mor & fars vespa. Nu är jag obeskrivligt trött, det blev som sagt seeent igår (somnade efter N tom!) och S väckte mej redan innan 06.00!!!!!! Behöver jag säga att det blir gula öronproppar och Peltor-kåpor i natt? ...hur jag ska klara mej från S´s elvispsfingrar i mitt hår återstår dock att fundera över, har redan testat mössa, handduk, lägga mej skavfötters, lägga mej i I´s säng, men inget hjälper... Återstår nog bara att inplantera några hajar i håret (S är maniskt rädd för hajar, trots att han aldrig sett någon...) eller att raka av allt hår. Skulle vara ganska bra om det där med hajarna skulle funka, för då kanske varken han eller I, inte ens vilja komma och knöla ner sig i våran, redan, allt för trånga säng.




 


Jag lever, men...

   det ska erkännas att det blir sjuuuukt skönt med helg snart!

Idag är ingen vanlig dag...

... för idag är det mammas födelsedag, hurra, hurra, hurra!!! *sjunger vackert*
 GRATTIS på födelsedagen!

RSS 2.0