Att vara eller inte vara...

...sjuk, det är inte så lätt att veta när man inte fyllt 3 år än. Imorse image117 S och han var lite hängig, vi avvaktade lite för att se hur det skulle gå, men vi vart tvugna att lämna återbud till min morbror som vi var bjudna på middag hos. Skulle ju vara snyggt om man smittade ner halva släkten... ...eller inte!

J27 som är en sån där riktig sportfåne *ler* skulle komma till oss och se hans favorit fotbollslag (Arsenal, eller vad de heter...*retas*) på en kanal som han själv inte har, (medan vi skulle vara borta) trotsade den ev magsjukan och kom ändå. Det blev kanske inte den lugna avslappnande fotbollsfrossa som han räknat med... En surrsjuk J som surrade i 120, två busiga småttingar, en "Martin Timell" och en flängande yrhönaimage122 - att du bara stod ut! *imponerad*
Det var kul att få spela Buzz iaf, synd bara att N vann! Helt otippat och vansinnigt orättvist!

I och jag passade på att baka en kladdkaka (eller ska vi säga "smetkaka", den vart mer rinnande än kladdig...), I fick smaka på smeten när kakan var i ugnen. Söt va? image120
image118

Kakan blev ju ganska snygg,  men det blev lite för bråttom att smaka den... Den skulle nog ha mått bra av att få kallna innan. Nåja, vi får väl bjuda på nåt bättre nästa gång.
Ser fram emot en riktig Buzz-kväll - utan tvättstugegolv som ska målas, snart!

Kommentarer
Postat av: Frasse

Fotbollssegern var mer rättvis än Buzz..minst antal rätt..nästa gång blir det att ta alla poäng av Niemi hur lite poäng han än har..

2008-03-02 @ 22:36:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0