Kanonhelg!

Har haft en sån kanonhelg!!! Med supertrevligt sällskap och ett fantastiskt bra hotell kunde det ju inte bli bättre.
Hotellet var verkligen super, stora fina rum (jag såg iofs till att vi fick byta bort vårt första lilla rum, utan kylskåp...) och tom gratis middag!!! I fredags var det nån slags invigning (vi tror att de byggt ut eller så) med inbjudna vip-gäster och Thaibuffé, alla hotellgäster vart alltså bjudna på Thaibuffén. Vi var lite skeptiska först, men så tänkte vi att vi kunde gå och kolla hur det såg ut, man kan ju alltid gå vidare. Men det var supergod mat!!! Det var ett gäng thailändskor som lagade till maten så det var äkta vara, inga läskiga ärtor eller djupfrysta grönsaksblandningar i maten där inte! Efter maten uppträdde ett galet bra coverband "Fylkings", snacka om att det blev ös, okej vi var inte fler än max 40 st som rockade loss, men svettigt vart det tillsist iaf!

När uppträdandet var slut, vid 22-tiden ville vi gå vidare till något kul ställe med disco... Tji fick vi, det fanns inte ett enda ställe i hela S-vall med drag! Vi fick nöja oss med att gå runt på några barer... 
Igår gick vi på IKEA, Biltema och Media Markt hela dagen, middag på hotellet (inte samma kvalla som kvällen innan, men det fanns rester), sen gjorde vi ett nytt försök att hitta ett kul ställe att rocka loss på, men det var totalt omöjligt. Vi gick på det ställe som skulle vara det allra bästa i Svall, men det var verkligen trist... Inget stuffande alls blev det, förutom det till Fylking i fredags då, de borde ha fått fortsätta spela längre!

När vi kom hem idag hade I lärt sig att cykla utan stödhjul hur långt som helst!!! Vi tappade hakorna både jag och N, som hon tjurat på med den där cykeln och nu hade det plötsligt släppt! Kul!

Nu ska jag stupa i sängen, två sena kvällar tar på en sliten småbarnsmamma! *fnissar*
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0