Mamma Mia, hur är det möjligt...?

HUR kan man somna till filmen Mamma Mia??????? Jag trodde att det var totalt omöjligt, men tydligen inte - N somnade som en fura....! Vad gör man? *skakar uppgivet på huvudet*

Annars har vi haft äran och nöjet att vara med och planera lite av en kommande rolig fest! Ser verkligen fram emot den!

I var på kalas hos en kompis på grannkvarteret idag och S fick följa med J och hans kompis Albin till kiosken för att handla godis, där blev de upplockade av Albins pappa och S fick haka på hem till Albin. Gissa hur roligt S tyckte att det var!? Han hade lekt i Albins rum, tittat på J och A när de spelade tv-spel, gått ner och klappat katten osv... Han var så slut när han kom hem att han knappt hann äta någon middag, han klädde bara av sig kläderna och kröp ner i sin säng och slocknade direkt! Det var iofs ett framsteg från de senaste dagarna då han dragit ut täcke och kudde från sin säng och lagt sig på golvet för att sova - med alla kläder på!  

Imorgon är det farsdag och S har redan avslöjat vad barnen köpt till N i present.... Varför tar man med en treåring och köper presenter?


Kommentarer
Postat av: Gunilla

Fniss Ja, h u r kan man somna till den filmen? För lite explosioner kanske? Har beställt den på DVD så jag hoppas den kommer snart.

2008-11-09 @ 16:14:55
URL: http://brunakatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0