Helg-rapport

Stockholmsresan var fantastiskt bra, trevlig, mysig och rolig! Vi har gått hur mycket som helst, J är verkligen en klippa att ta med, inget gnäll och inget gnöl! Han traskade med överallt utan att protestera. Han har ju fått se och göra mycket som han tycker är roligt, men visst har han fått gå på butiker och ställen som han var mer ointresserad av, så man hade ju kunna tänka sig att han skulle ledsna...
I lördags kom vi tidigt till S-holm och började med att inta en rejäl frukost på ett café på Centralen, sen gick vi på stan och fram mot eftermiddan tog N och J bussen ut till Tekniska museét medan jag tog bussen till LC-mässan. Efter att ha shoppat lite papper och några andra roliga saker (fick nästan värmeslag och ljuset var extremt läskigt!) traskade jag över Gärdet till museét där vi tittade på 4D-film! Det var en rolig upplevelse, med 3D-glasögon, rörliga stolar, vindpustar (+ vattenstänk) och dofter. Vi såg på filmen "Bära eller brista", det handlade om olika byggnader tex pyramider, eifeltornet och broar - både effekterna och filmen var bra, även om bildskärmen hade kunnat få vara mycket större... J var iaf jättenöjd! Själva museét blev oxå populärt och vi insåg att vi skulle behöva göra ännu ett besök där för att hinna se allt. Det var mycket saker att se och prova på och det är ju alltid populärt hos barn.
På kvällen gick vi till en libanesisk restaurang, Café Corniche det var första gången vi testade libanesisk mat och det var otroligt gott!!! Inte starkt, men gott!
 

På söndan gick vi på stan, käkade middag med N´s brorsa på Grill (som faktiskt inte visade sig från sin allra bästa sida...    Tycker nog att den libanesiska maten var strået bättre den här helgen!) och sen var det äääääntligen dags för NHL!!!! J har längtat sen han fick biljetten på sin födelsedag och jag vet att han inte var besviken. Vi kom ganska tidigt och först fick han lite presenter av Hans, en t-shirt, en matchpuck och en liten klubba,  sen fick han följa med Hans på autografjakt. När de kom tillbaka hade fått Börje Salmings- och Mario Lemieux´s  (ägare av  Pittsburgh Penguins) autografer - gissa vem som strålade av lycka!!!
Jag som lovat att hålla på Ottawa (och mötte hårt motstånd av mina medresenärer!) höll på helt rätt lag och gick ut från Globen som en vinnare! *fniss* Dessutom hade vi turen att förbandet (tänk att de har sånt på en hockeymatch!!!) var Sahara Hotnight!!! Det var inte illa, jag har ju "Cheek to cheek" som ringsignal! *glad*

Japp, det var väl helgen i korta drag!

Kommentarer
Postat av: JennyN

Låter som ni haft det helt underbart!

Förstår att J blev lycklig över sina autografer! :)

Vilken tur du hade att Ottawa vann! :D

2008-10-08 @ 11:29:08
Postat av: Gunilla

En riktigt späckad helg låter det som. Vad kul för J att få så mkt fina minnen. :)

2008-10-08 @ 16:50:24
URL: http://brunakatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0