Olyckan, oledolyckan....

På eftermiddagarna ser det ofta ut så här i vår hall...

...skor, väskor och kläder i en enda röra! Joel har slutat fritids utan går hem direkt efter skolan och då vill han gärna ta med en kompis hem - det brukar dock sluta med att det blir fler än en! Vi tycker bara att det är roligt att han vill ta med kompisar hem (så länge de inte river huset, när han nu ska börja vara ensam på riktigt from imorgon), tidigare har nämligen Joel helst bara varit hos kompisar istället för att ta med dem hem. Ganska förståligt eftersom han faktiskt delar rum med sin lillebror.... Nu spelar de antingen fotboll ute, spelar på datorn eller leker med Lego, och då funkar det utmärkt trots att han inte har eget rum.

Igår skulle Svante få följa med Joel och två av hans kompisar upp på fotbollsplanen, men det tog inte lång stund förrän Joel kom hemrusande och sa att vi var tvungna att skynda oss att komma för Svante hade fallit och slagit sig i ansiktet! Han hade sprungit och plötsligt snubblat på en kant där trottoaren har en stor skada - tur nog slog han i gruset och inte i asfalten. Han fick en del skrubbsår och en liten bula i pannan, men tack och lov satt alla tänderna fast och det gick ganska snabbt över.

Idag har bulan lagt sig och han ser helt oberörd ut!


Idag har vi äntligen lyckas göra något åt de gamla bildäck som har stått på våran gård i några år nu. Vi hade fått dem för att vi trodde att de skulle passa på 440:n, men det gjorde de tyvärr inte så de har bara stått och samlat da... ...vatten! Det är visst så att man inte får lämna in däcken som de är på återvinningen (konstigt tycker jag!!!), utan man skulle måsta separera gummit från fälgen. Och det var inte helt lätt vill jag lova! Första däcket jobbade vi länge och väl med innan vi kom på hur vi skulle bära oss åt, de andra däcken gick betydligt smidigare - så nu har vi två fula skrothögar istället för en.... Men nu får vi iaf lämna bort dem utan att behöva betala för det.







Ida har tränat att hoppa hopprep idag. Igår skulle hon kasta sitt hopprep eftersom hon inte kunde hoppa. Hon vägrar att lära sig saker, hon ska kunna NU! Men idag har hon som sagt tränat och nu klarar hon av att hoppa om hon springer samtidigt (och stannar till efter varje hopp), så nu är hon nöjd och glad igen "det var ju inga problem för mej att hoppa, mamma!".



Nu ska jag packa färdigt inför imorgon! Tack och lov fick jag lite sovmorgon, så jag börjar inte förrän kl. 9 istället för 8. Det betyder att jag i "lugn och ro" kan lämna barnen och sen återvända hem för att fixa färdigt mej själv, istället för att jag ska måsta stressa ihjäl mej och komma helt blöt av svett första morgonen iaf... *fniss* Nu får vi se om Niklas kanske måste vara hemma med Ida, hon har varit lite förkyld i slutet av den här veckan och idag har hon nog haft en liten släng av feber.

Kommentarer
Postat av: @sa

Hmm, månne Ida vara en liten jungfru? De har ju en förmåga att vilja kunna allt på EN GÅNG! Om de inte kan så vill de gärna träna lite i smyg...jag vet. Jag har en hemma!

Stackars lilla Svantevante. Han har då otur. Tur att det gick förhållandevis bra.

Väntar nu med spänning på en rapport på hur det har gått första dagen för frun =)

2009-08-31 @ 20:30:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0