Julkonsert

Ikväll fick vi äntligen lite julstämning! Dels är det ju snö ute, kyla (ca -20) och så var det dags för Bäverns årliga julkonsert. För första gången fick Joel däremot sitta bland publiken och titta på, däremot fick förstås Ida stå på scenen med sina kamrater och sjunga fina julsånger.
Tidigare om åren brukar vi fått veta ungefär hur barnen ska klä sig, men i år hade vi inte hört något från skolan. Igår sa Ida iaf att hon skulle vara lucia, så så fick det bli, otroligt nog var hon ensam om att vara det! Någon förälder hade hört att temat för kvällen skulle vara "stjärnor", kanske hade fler föräldrar uppfattat det för de flesta hade vanliga kläder, eller möjligtvis tomtekläder... Nåja, Ida hade iaf inga problem med att vara enda lucian och det är ju huvudsaken.

Som vanligt var det mycket folk som var och tittade på konserten, trots att vi var ganska tidigt ute fick vi sitta långt bak. Typiskt nog hade jag inte uppmärksammat att jag hade fel objektiv på kameran, så jag fick försöka smita lite längre fram för att inte bara se barnen som små prickar... Vid såna här tillfällen märker man dessutom hur mycket man saknar en extern blixt, den inbyggda är verkligen inte till någon hjälp!

Joel tittar på lillsyrran + en hel hög med kompisar


Lilla lucian är vår stjärna!


Häftigt julpyssel va? Det är gamla "koppar" från värmeljus!

 

Kommentarer
Postat av: mormor

Vilka härliga ungar! För mormor lyser lucian allra starkast.

Kram mormor

2009-12-18 @ 21:53:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0