Finn fem fel...?

Tiden rusar fram, nu är det bara 2½ vecka kvar att jobba!

Idag var det äntligen fint väder, så jag passade på att önska middag ute på altanen och så blev det oxå - hääääärligt! Imorgon börjar Fotbollsfestivalen och Joel rivstartar med en match redan kl. 8,40, vilket betyder att det är samling betyyyydligt tidigare - det kommer att bli en chock för den här familjen (förutom för mej som redan är på jobbet då) när de måste kliva upp så tidigt! *fnissar diskret* Vi jobbade hårt för att försöka få barnen att somna tidigt, men Svante kämpar fortfarande och Joel är visst oxå vaken än... Nåja, de lär ju somna desto tidigare imorgon.
På fredag är det äntligen dags för Joel att få spela mot Barca, det kommer att bli så spännande! De får ju spela på en plan med läktare och kommer att ha en massa åskådare, bara det kommer att  gör att det blir spännande och sen att spela mot killar som alla förväntar sig ska vara så duktiga är väl oxå en utmaning.



På tal om något heeeelt annat... Ida gillar att skriva, och skriva av saker - för ett par veckor sen kom hon upp från källaren och frågade Niklas vad hon hade skrivit. Finn fem fel lixom!

Jag trodde i min enfald först att hon stavat fel när hon skulle skriva Emil...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0