Fotbollsproffs

Vilken match det blev! Spanjorerna blev inte helt oväntat välförtjänta vinnare (vilket spel, vilka passningar, vilka killar!), men Joels lag kämpade bra och såg ut att ha riktigt roligt ändå. Målvakten var fantastisk, han gjorde en del riktigt snygga räddningar och gav inte upp - trots det tuffa motståndet. Resultatet slutade med 11 - 0 till Barcakillarna, en rejäl utklassning alltså men så är de ju "proffs" och tydligen handplockade bland de allra bästa.
Joel var väldigt glad och nöjd med matchen - och kanske allra mest över att få stå med Barcakillarna på gruppfotot efter spelet. Dessutom höll en av killarna armen om Joel och det tyckte han bara var sååå fantastiskt, själv var han för blyg för att våga göra detsamma.... Imorgon har han tänkt ta med sig en Barcatröja och få en autograf av samma kille!











Imogon ska Joel spela en match på morgonen och vinner de den får han möta sin kusin Tor i nästa match! Det skulle ju vara hur kul som helst!

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Vad kul det ska få vara att spela mot "proffs" men jag trodde att cupen var slut nu? fundersam Hoppas att det går bra o han kan få möta sin kusin, vore klart häftigt! :D

2009-08-04 @ 09:57:45
URL: http://brunakatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0