Bästa kvällen

Bästa kvällen på veckan - fredag kväll! Man har heeeela helgen framför sig, underbart!
Den här veckan har varit en otroligt bra vecka, jag har lyckats lämna Ida varje morgon på skolan UTAN att hon surat och protesterat (allt för mycket iaf)! *tar i trä* Annars har vi haft en ruggigt jobbig höst då hon var och varannan dag satt sig på tvären när hon ska lämnas på skolan. Vi vet ju hur hon kan vara innan hon är trygg i gruppen, men det är såååå superjobbigt, man börjar nästan gruva redan på kvällen innan för man vill ju att hon ska tycka att det är roligt att gå till skolan. Nu hoppas vi försiktigt på att det ska vänt, hon verkar lite gladare och positivare än vad hon varit under hösten.

I morgon ska Ida ha barnkalas - en hög vilda 6 åringar *torkar svetten*! Det blir nog inte alls så lugnt och stilla som det var förra året... Dels är det några nya busungar som kommer och de som var med förra året har ju blivit ett år busigare. Men det blir nog skoj!

Joel är på pyjamas-sova över-party, han lär ju vara rejält slut imorgon kväll!!!!!! Kan gissa på att det blir ganska sent ikväll och säkert en tidig morgon...  

Kommentarer
Postat av: @sa

Hoppas, hoppas, hoppas att det är vändningen för fröken 6 år nu. Att det blir roligt att länas på morgon tänker jag.

Som sagt tidigar, LYCKA TILL idag ;)

2009-10-17 @ 13:11:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0