Ett kort

Inser att det inte är så ofta som jag lägger upp kort och LO´s som jag gör. Den här gången är jag tvungen för att kunna få in den på det forum där den hör hemma. 
Det är iaf ett kort inspirerat av en utmaning på Pysselhäxorna. Kortet var en beställning på ett kort till en nybakad läkare.  


Hejhopp!

Jaha ja, så var det vanlig vardag igen. I och för sig har jag inte varit ledig så mycket i mellandagarna, men som praktikant har man ju lite tur och får vara hemma när alla andra är lediga på kontoret. :0) Så lite mer ledigt än tex Niklas har jag iaf haft.

Eftersom jag varit så dålig på att uppdatera bloggen på slutet kommer här en kort summering av slutet av förra året och början av det nya året här i bilder:

Idas rum innan tapetseringen


Idas fondtapet, enfärgat i samma rosa färg


Julafton firade vi hos syrran tillsammans med mor, far, morbror och hans fru. Svante somnade nöjd och glad tillsammans med julklappen Buzz.


Årliga familjebilden på nyårsafton (med nya fondväggen i vardagsrummet i bakgrunden)


Let´s dance - ett favvoprogram hos våra dansare


Trettondagsmiddag hos mor & far tillsammans med samma sällskap som på julafton, minus Joel och Niklas som var på Paradiscup (innebandy) i Övik (fyra vunna matcher och en oavgjord!!!).
Pappas gamla kinaschack - från 1800 kallt ;0)

Ida köpte Mix-Max för en del av sina julklappspengar - kul


2011

Gott Nytt År!!!RSS 2.0