Helgen som varit...

Gårdagen spenderades delvis på Brännbollsyran, fast så mycket yra var det inte när vi var där... Soligt och trevligt var det iaf, J samlade burkar och flaskor och lyckades tillslut få ihop till en smärre förmögenhet (efter pantandet idag blev det hela 21 kr). Konstateras kan att Brännbollsyran inte är vad den var förr!
Efter lunch och lite snabbt shoppande spenderade vi eftermiddagen på image534altan, kalashärligt i solen (fast i skuggan av parasollet för oss som redan hunnit bränna oss lite). Kan tänka mej att J-son kände av sin nacke igår kväll... Tom N som brukar tåla solen bra var röd om näsan innan kvällen.

Idag åkte vi ut till "stugan" (mors & fars) för att se på hunden som de är hundvakter till i veckan, okej kanske inte bara för hundens skull - men nästan! image536 Det var en fin 8-årig Golden hanne, han var otroligt lik våran gamla golden i ansiktet, undrar om de är släkt på nåt vis... Ungarna vart så förtjusta i Lukas, synd bara att han ska lämnas tillbaka redan i veckan. Klantiga jag som glömde kameran hemma! Och ännu klantigare jag som inte ens fotade den fina hunden med mobilkameran!!!

Ikväll hade vi nöjet att bli bjudna på middag hos våra trevliga grannar. Trevligt sällskap, god mat, varmt och skönt och gott vin (- på en söndag!) nu är det verkligen sommar!!!!

Mot brännbollen!
image538

J´s favoritlag...
image537


...snart såg vi bara röken av dem!
image539

Min nya hårfärg
image540

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0