Vardag

Här blev det vardag redan i eftermiddags! Niklas åkte på jobbet vid 16-tiden och då var det ju dags att ställa sig och fixa med middag, skura badkar, städa upp ett krossat mjölkglas, skynda till affärn, städa efter middagen, bada klart "småttingarna", fixa kvällsfika, städa efter kvällsfika, läsa sagor, fixa med viktiga mejl, surra med syrran, surfa och fixa med mindre viktiga mejl.... Pust! Jag beundrar verkligen alla ensamstående föräldrar - särskilt de med tre barn (eller fler)!!! Gruvar lite för morgondagens chockerande tidiga morgon - hur ska jag få upp alla barnen? De har ju sovit halva dagarna hela sommaren!

Nu ska jag packa lite regnkläder och sånt som de kan behöva ha med till skola/dagis. Inser att barnens garderober borde ha städats i veckan, det verkar finnas oroväckande mycket försmå kläder där...

Annars har helgen varit bra! I fredags var som jag sa tidigare Cirkus Skratt här, så vi hade middagsgäster och sen följde oss på cirkusen. Det var mycket clowner och det uppskattade barnen väldigt mycket.
Igår var vi till mamma och pappa, deras bostadsrättsförening firade 25-års jubileum och hade en massa aktiviteter och trevligheter på gårdarna tre. Barnen hann rida ponny, gå på skattjakt och testa "bungee run" (typ en hoppborg, men man sitter fast i linor och ska försöka springa så långt som möjligt...). 

Idag spelade Joel fotbollsmatch, en viktig sådan, och de spelade sååååå snyggt! Det är roligt att se hur duktiga de blivit på att spela. Det är extra roligt att jämföra mot Idas lag som bara spelat den här sommaren, vilken skillnad!!!! Joels lag vann iaf dagens match med 6-2, så nu kommer de att få spela final i kommuncupen på Gammlia!!! ....typiskt nog när jag och Niklas är i Singapore! Rackarns att vi missar det! Joel var lite missbelåten, men han får släpa med mormor & morfar och moster med familj istället, så blir det säkert bra.



Kommentarer
Postat av: Sara

Det är väl inte mer än rätt att ni missar Joels fotbollsmatch på Gammlia. Ska ni roa er här, måste väl grabben också ha skoj! Heja Joel!!!

2010-08-23 @ 08:09:19
Postat av: Annika

Hmmm, men han ska ju till Barca... Lite orättvist är det allt! ;0)

2010-08-23 @ 23:51:53
URL: http://blomstras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0