Träbröllop och trevligt sällskap

I fredags firade vi träbröllop! ♥
(varför hittar man på ett sånt trist namn???)
Vi lämnade barnen hos mamma och pappa i stugan och så åkte vi buss till stan för att käka god middag i lugn och ro. Soligt och härligt var det och vi fick en perfekt plats ute på O´Learys terrass, dessutom spelade en duktig trubadur bra musik. Det blev ändå en ganska tidig kväll för jag fick skavsår på båda fötterna - rutinerat!

När vi kom hem och satt oss i soffan för att se en film ringde mamma och sa att Joel hade så ont i örat att han grät! En halvtimme senare var han hemma och låg i sin egen säng, efter en kur med Alvedon och nässpray. Jag vet inte riktigt vad hans problem var, han har klagat på ont i halsen och örat, till att börja med trodde vi "bara" att det var en koppa i halsen... Nu har det blivit bättre, men han har verkligen varit hängig. ♥ Nu har han inte orkat vara med kompisar på två veckor, det måste vara rekord!

Tur nog var han piggare idag för vi har tillbringat dagen och kvällen med Maria, Rickard och Ella. Soligt och varmt har det varit men det har blåst som rackarn. Det var iaf skönt att det fläktade när vi var på Äventyrslekparken idag.


Fina barnaskaran! ♥


Dagens höjdpunkt (en av dem iaf) var att mata änderna
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0