Laxbrist och finbarna ♥

Jädrans vad det har blåst idag, det måste ha varit nära till stormbyar! Några stackars regndroppar har letat sig ner från skyn, men det var verkligen inte många. Hoppas att det regnar lite inatt, inte för att jag har växter som är i särskilt stort behov av det själv - gräsmattan är redan utbränd och de blommor jag har vattnar jag själv - men däremot är vi jordgubbslandsvakter och de gubbarna skulle nog behöva en riktig rötblöta! Vi vill ju gärna att det hinner bli några röda, goda jordgubbar.

I eftermiddag kom syrran med familj och kastade i sig (bokstavligt talat, vi hade bråttom!) middag innan vi följdes till Krokbäcksfallet för att se på laxtömningen. Döm om vår förvåning när vi kom fram och ett anslag sa att det inte skulle vara nån laxtömning pga att vattnet är extremt varmt! Snopna och lite besvikna gick vi ändå ner till laxtrappan och då kom ändå en man och gjorde ett försök, men det fanns inga laxar alls idag. Det var ju bussigt att han ändå tog sig tid, det var bara vi och två killar som var där för att titta.

Solen visade sig tom och det var ofantligt varmt!


♪♫♪..Först så går det nedåt och en, två och tre, fyr...♪I spänd förväntan

Trolsk omgivning

♪♪♫....Sen så går det bakåt och fem, sex och sju, ått....♪


♪♫...Å sen så går det ru...nedåt en liten stund... Och se´n så var det uppåt och se´n så var det stopp!

Finaste Ida ♥


Det smyger paparazzis i buskarna!

...men Svante vet hur man blir av med dem!


Finaste Joel ♥


Finaste systerdottern ♥


Finaste barnaskaran ♥


Plötsligt blev det kottkrig! - Alla mot Nicke!!!


- Nä! Alla mot Åsa!!!


Nu ska jag ut och säkra markisen som hotar att storma iväg! Trodde för ett ögonblick att det hade lugnat ner sig med blåsten, men icke sa Nicke! ..eller det sa han inte, han är ju på jobbet ;0) Sista natten innan semestern! Tjohooo!

Kommentarer
Postat av: Tina

Här är det också tjohoo, hela 2 veckors semester!!!

2010-07-23 @ 21:40:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0