Fem minuter senare

Äntligen kom en tekniker hit och bytte ut vår utslitna converter(?), på fem minuter var både tv:n och internet som nytt. Vi har länge haft problem med att bilden på tv:n fryser och nu sista veckorna har det nästan varit olidligt! Tur nog finns ju de analoga kanalerna kvar, så här har vi tittat på det för att slippa sitta och byta kanal stup i ett (på slutet har det varit ända sättet att få kanalen att funka igen OM man har haft tur, ibland har det tagit nån minut eller så innan bilden funkat igen). Vi har ringt och felanmält sen länge och de har ju sett att vi haft nåt fel, men inte vetat VAD som var fel. När teknikern ringde imorse sa han direkt att det var convertern som var slut och att vi antagligen hade nästan en stendöd tvbild eftersom till och med internet varit segt och hängt sig till och från. Tänk att han kunde veta det med en gång... Man borde få ringa en bra tekniker direkt tycker jag.

Idag har jag satt upp ljusstakarna i fönstren, jag tycker man borde "få" ha dem året runt det blir ju så mysigt sken av dem! Ida var lite besviken att inte hon fick nån julbelysning i hennes rum, men vi ska ju snart rensa ur det helt och vi brukar hänga upp en stjärna i hennes fönster så det får vara tills det är tapetserat och klart där. *taskig* Men i tvrummet kunde jag inte låta bli att byta fönsterlampan mot en ljusstake ändå, trots att det blir tapetsering där oxå... Nu är det mycket inrednings tankar som rullar här, Idas rum, tvrummet, toan i källaren och kanske en liiiiiten aning i gillestugan - för, kors i taket, dit ska Joel flytta ner!! Det kommer att bli så bra och Idas rum kommer att bli kanonfint, där ska loftsängen bort och en helt vanlig säng in istället. Jag tror att det kommer att kännas mycket luftigare och dessutom kommer förstås fondtapeten att synas lite mer än med en stor säng som döljer (mer än) halva väggen. 

Imorgon ska Ida äntligen få ha sitt barnkalas, hon fyllde ju den 11 oktober, men det har varit så mycket sjukdomar och elände i höst så vi har inte vågat boka in nåt kalas förrän nu. Det ska bli skoj att träffa hennes kompisar för det är några som inte vi känner sen tidigare.



Kommentarer
Postat av: mamma

Ha en brandövning och visa Joel vilken väg han ska ta sig ut om det brinner i huset. Bäst vore kanske att sätta upp en steg till fönstret. //m

2010-11-27 @ 02:20:06
Postat av: Gunilla

Oj, vad mycket som händer hos er nu. :)



Satsa gärna på en brandvarnare utanför Joels nya rum och visa vägen, bra träning utifall att det värsta skulle hända. kram

2010-11-28 @ 20:20:42
URL: http://brunakatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0