En ljus idé...

Vilken smart grej jag hittade på Kjell&co, ett ljustält! Det skulle vara perfekt när man ska fota smycken, kort och Lo`s, däremot tycker jag att priset inte var lika perfekt...Men man borde ju kunna göra nåt liknande själv, va?

Imorgon börjar sista arbetsveckan för i sommar, jösses vad snabbt det gått! Omtenta ångesten börjar göra sig påmind... Det är inte så lätt att koncentrera sig på att plugga, försöker sitta en stund varje dag på lunchen - men jag skulle behöva sitta mycket mer! Får offra den enda vecka vi är ledig tillsammans hela familjen, det känns inte roligt -  men det kommer att behövas!  Nån dag ska vi iaf åka till Övik och titta på Star Wars-utställningen, det har vi lovat J så det måste vi bara göra, annars blir det väl inget annat vi kommer att hitta på ändå.

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Smart idé med ljustält och när du kommer på hur man ska göra ett eget så får du gärna berätta! ;) Berätta även om Star Wars-utställningen är bra. L har funderat på att DRA dit killarna. :) Omtentan kommer nog gå bra ska du se, du är ju smart som börjar plugga redan nu.

2008-08-10 @ 21:57:45
URL: http://brunakatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0