Äntligen semester!!!

Äntligen har jag SEMESTER!!!! Omtentan jag har haft hängande över mej som ett stort mörkt moln heeeeela sommaren, är äntligen överstökad! *pustar ut* Nu lever jag på hoppet om att de för en gångs skull är snabba på att rätta tentan, sociologerna har annars gjort sig kända för att var bedrövligt långsamma på att rätta uppgifter.... Törs ju inte riktigt andas ut innan jag vet om jag verkligen klarat mej, gråter högt och ljudligt om jag inte gör det!

Förra veckan var vi ju till Övik två dagar, det var trevligt. Star Wars-utställningen var ganska bra, jag är inte någon Star Wars-fantast (har inte en enda av filmerna!!!), men J var förbluffande insatt i vad alla figurerna heter! Han var mycket nöjd med utställningen och tyckte att det var läckert att få bli fotograferad med lasersvärd och filmad tillsammans med S (I ville inte vara med vare sig på film eller foto). I och S tyckte nog att det roligaste var att se Yoda och R2-D2 medan J´s favorit var Darth Vader, även om det var med skräckblandad förtjusning han träffade honom irl. Utställningen var avklarad mycket snabbare än vad jag trodde, så det blev lite rundvandring på stan sen - roligast var besöket på Pagoni, vilket utbud och vilken fin butik!!!

Vi bodde på ett litet hotell i centrum, bra läge men stenhårda sängar och trist frukost, men vi bodde ju på hotell iaf (det var det I hade berättat på dagis idag att vi gjort under sommaren, så då var det ju värt det). Torsdagen tillbringade vi på Paradisbadet - heeeela dagen! Ungarna hade kunnat stanna ett par timmar till, de ledsnar visst aldrig på vattenrutschbanorna! Tror att allas favorit är den stora banan med ringar, även om det inte alltid behövs åkas på ringar för att det ska vara roligt. Vet inte hur många gånger v fick traska upp för trapporna, fattar inte att en liten 3-åring orkar gå med så raska steg alla dessa gånger!

I helgen har vi varit på cirkus (jag I och S) och hockey (N och J), systerdotterns 12-års kalas, och en del timmars pluggande har det oxå blivit. Flydde till en klasskompis under några timmar igår - ibland önskar jag att jag hade en alldeles egen lägenhet, inget stök och leksaker och inte en massa skrik och liv, men samtidigt skulle jag inte vilja vara utan det heller... Dessutom har jag ägnat åtskilliga timmar till att säkerhetskopierat alla foton och andra viktiga saker från min dator - den är galet full (igen!) och kommer säkert att explodera vilken dag som helst!

Imorgon börjar J skolan, han ser visst inte fram emot det allt för mycket! Konstigt! När jag var i den åldern brukade jag alltid längta till skolan i slutet av sommaren... Tror jag iaf! Han vill gärna gå på fritids, men inte skolan. Kanske det som är skillnaden, jag gick aldrig på fritids, och ingen av mina kompisar heller, så det var väl kanske mycket kompisarna i skolan man egentligen längtade efter. Nu går ju lix alla ungar på fritids så det är kanske det de flesta tycker är roligt, vad vet jag...?

Kommentarer
Postat av: Gunilla

A ser inte heller fram emot att få börja imorgon direkt men det gör jag! :D Ja, dvs att han ska börja. Jorå, ibland är man rejält less på familjen och vill ha en egen stund men oftast så varar inte dom stunderna så länge. ;)



Skicka ett mail till E om din adress så får du nog också en fin vinst. :)

2008-08-25 @ 22:41:18
URL: http://brunakatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0