En ovanligt läskig dag

Jamen, vilken läskig dag det varit idag! Först fick vi fixa i ordning pallen med läsk som någon drällde ut i fredags och under tiden vi höll på att göra den klar var det en annan som lyckades tappa ner en annan läskpall från våning tre... Blev inte så himla mycket hela flaskor kvar kan jag lova! Till och med backarna gick sönder! När jag passerade gången där olyckan hände var det någon vänlig själ som varnade mej "titta inte åt höger nu..." jag kollade såklart ändå och där stod alla expeditörer och tittade på röran. Det luktade apelsinläsk lång väg! Nåja, huvudsaken är ju att ingen kom till skada.
Överlag var det enormt mycket jobb idag, så det räckte och blev över faktiskt. Vi kommer nog att ha att göra hela veckan känns det som.

N och barnen var i J´s klasskompis stuga vid havet idag. De fyra killar som går i samma klass i sin integrerade klass (invecklat det här, jag vet *fnissar*) var ditbjudna, en av killarna kunde tyvärr inte komma - han hade fått vattkoppor!!! Stackarn, det kan inte vara roligt att ha när det är så här varmt! Han hade varit på fotbollsträningen igår så han måste ha fått kopporna under natten, och inte nog med att han missade den trevliga dagen vid havet han missar dessutom fotbollscupen nu till helgen!!!
Det hade iaf varit himla trevligt i stugan, de hade badat, åkt badring & vattenskidor och bara haft det gött. Nackdelen hade visst varit alla myror som sprang omkring och bet/pinkade/stack så särskilt I var totalt hysterisk vid middagen och höll på att klia ihjäl sig. Det blev flera vändor av Salubrin, Avera-kräm och Xylocainsalva innan det lugnade ner sig!

På fotot nedan är det N som ska till att åka vattenskidor (hur det gick vet jag inte riktigt, men han hade klarat sig längre än J´s kompis A som han hade gjort en deal med. Om N skulle klara sig längst skulle A få utegångsförbud i en månad (det var A själv som hittade på det!) och om A skulle klara sig längst skulle N bjuda på en glass! N var hygglig iaf och sa att det räckte med att A fick utegångsförbud i en dag. *lol*)


J fick ju våran gamla digitalkamera i present  - mycket populärt, till min stora glädje! Han hann fota drygt 200 bilder på inte ens två dagar (lör em + sön). Det är roligt att se hur han får ett helt annat perspektiv på sina foton än vad jag får (kan ju oxå bero på att han är mycket kortare än vad jag är...). Ofta tar jag kanske dessutom bilder på ganska lika sätt, men J tänker väl helt annorlunda (eller kanske inte så mycket alls) när han ska ta en bild. Det blir  iaf många jättefina bilder, tänk så praktiskt det är nu när det är digitalkameror oxå. Jag var kanske i J´s ålder (något yngre tom om jag inte minns fel) när jag fick min första kamera, men då kunde man ju inte alls knäppa lika många bilder som J kan, det var  ju dyrt att framkalla bilderna... Nu kan man ju välja och vraka om man ens vill framkalla några!
J har oxå kommit på att han kan filma med kameran, så från dagens utflykt är det fleeeera låååånga filmer - inte konstigt att batteriet hela tiden tar slut för honom! *ler*

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Vad härligt det låter med en sådan utflykt! Snäll han är J som låter kompisen slippa undan med en dags utegångsförbud. ;)



Ja, tänk om man hade haft digitalkamera när man var i J:s ålder. Vilken lycka!!

2008-07-29 @ 00:07:18
URL: http://brunakatten.blogg.se/
Postat av: JennyN

Låter som de hade en kul utflykt :) Hade också velat ha en digitalkamera när jag var yngre, så skönt att kunna framkalla de bästa bilderna bara :)

2008-07-29 @ 00:20:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0