Regnet det bara öser ner... *skrålar*

Vem är det som inte kan låta bli att döda spindlar varje dag nu då??? *ser mej ilsket omkring* Hallå där, lägg av med det, jag har bara två lediga dagar kvar nu! Fast å andra sidan har de en utmaning på pyssel.net som går ut på att ordna sin pysselplats, och det skulle passa himla bra att få städa i ordning där om det ändå regnar...

Besöket hos logopeden gick tillslut bra, första 10 - 15 minuterna sa S inte ett ord!!! Tur nog lossnade det så logopeden fick höra hur han pratade, det visade sig att han var normal för sin ålder, skönt! Det roligaste var när S fick titta i en bok med massor av bilder, han skulle berätta vad bilderna föreställde, en bild visade en flagga (det var bara en svart-vit bild med konturerna av en svensk flagga) S sa glad i hågen att "bilarna kör där"!!! Vi höll knappt på att kunna hålla oss för skratt, han trodde väl antingen att det var en fyrvägskorsning eller en bilmatta!!!
På en annan bild var det en människa som låg i en säng, då sa S "det är pappa som sover, fast inte här - hemma" *fnissar*.

I kväll har vi hunnit titta på en liten gullig taxvalp, den heter Eyes, fast egentligen heter den Ace, medan N trodde att den hette Ice.... *lol* Snacka om förvirrat!

Har ni förresten hunnit se det här??? Sorry, jag lyckas inte få html-koden att funka *svär över blogg.se som mest bara krånglar för tillfället*, men tryck på länken och se vad man kan göra med tre mobiltelefoner och några popcorn! Är det en synvilla eller...???

Och förresten, NEJ jag ser inte på när vuxna karlar springer och jagar en boll...! *lol*

Hare gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0