Följetongen fortsätter...

Nä, tametusan inget tentaresultat idag heller, detta håller på att bli allt för tjatigt!!!! Idag sökte vi iaf upp lärarn men han såg så förvånad och oskyldig ut sååå, han hade lämnat ifrån sig resultaten och tentorna igår till kontoristen som ska ge dem till oss. Naturligtvis hade hon låååånglunch och behagade inte att dyka upp på hela den tid vi var på skolan... *suckar uppgivet*

Jag har säkert sagt det förut, men vi har verkligen världens bästa grannar! Ikväll kom en granne och frågade hur det var med oss, han tyckte att det var så länge sen han såg oss att han trodde att vi blivit sjuka! Vi har bara baksidorna mot varandra, så när man inte tillbringar så mycket tid där ses vi inte så ofta. Jag informerade honom om att det blivit höst.  Nu är det verkligen höst (för den som inte märkt det än), när man börjar studera träden håller de sakta på att skifta färg. Snart får man börja gå promenader med kameran för att få lite fina bilder *håller tummarna för att vädret ska hålla i sig*.

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Mutter, mutter... Jag var då aldrig så dålig, nej fort ut med resultaten för jag vet ju själv hur jobbigt o frustrerande det är att vänta in ett skrivningsresultat. Dyk på tanten (?) imorgon bitti och vägra gå från hennes rum förrän hon lämnar ut tentorna. :DKul med så bra grannar! Vi har också jättebra grannar, det kanske är något i luften? ;)

2008-09-11 @ 22:30:16
URL: http://brunakatten.blogg.se/
Postat av: XONX

Trevligt :P

2008-09-11 @ 22:33:59
URL: http://xonx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0