Studsmatta och majbrasa

Strålande sol, men ändå ingen riktig sommarvärme har vi haft idag. Vi plockade fram studsmattan efter mycket påtryckning från framför allt Svante.
Photobucket
Barnen hann dock inte hoppa så mycket eftersom vi skulle åka in till stan för att gå på valborgsfirandet på Campus, precis som förra året.

Svante hade laddat mest hela dagen för att få rida ponny (han hade spekulerat mycket över vilken färg ponnyn skulle ha - blå, gul, brun, svart eller vit...), nu vart det tyvärr ingen ponnyridning alls, det var så sjuuuuukt lång kö att vi aldrig orkade ställa oss i den. Otroligt nog blev det inget som helst tjat från barnen, får väl se imorgon om de kommer på att det aldrig blev nån ridning idag...


Viktigast idag blev istället - godisremmarna!
Photobucket 

Svante var orolig över att statyn skulle välta...! Det är ju inte så lätt att veta att den SKA luta.
Photobucket 
I år hade de tom en hoppborg, men med typ 128 barn i den föreslog vi att de hellre kunde hoppa hemma på vår studsmatta - och det funkade!
Photobucket  PhotobucketPhotobucket 
Kaninhoppning
Photobucket

Folk från vår lilla by, det hade något att göra med att det var 200 år sen sista slaget i Sävar/Ratan, som kommer att uppmärksammas mycket i sommar. Ikväll tittade vi inte på vad de egentligen visade upp, utan såg bara när den här lilla gruppen stegade iväg.
Photobucket 
Färska munkar - lockade alla utom mej!!!
Photobucket

Svante hittade en "blomsteräng" och slog sig ner för att plocka några blommor, han fick ganska snart hjälp av sin syster...
Photobucket  Photobucket
Som sig bör på valborg - vårmusik
Photobucket 

Joel som jultomte....
Photobucket

Surved...eller?
Photobucket  PhotobucketPhotobucket

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0