Festhelg

I fredags kväll var vi på cirkus Skratt. Varje år kommer de hit till vårat kvarter - praktiskt och bra för oss!
I år var första gången som alla tre barnen hade riktigt stor behållning av cirkusen, de tyckte att den var jätterolig och tom Svante kunde sitta alldeles stilla på rumpan och titta på hela föreställningen utan att ledsna.

Igår fick Ida och Svante åka till mormor och morfar medan Joel förpassades till Åsa för att tillbringa natten hos dem, jag och Niklas skulle nämligen på bröllopsfest. Själva vigseln var avklarad tidigare i sommar för den närmaste familjen, så igår var det dags för festen - och vilken fest det blev! Supertrevligt, kanonmat och roliga människor. Temat var "Las Vegas" så allting gick i det temat tom allas vår Elvis var inbjuden och bjöd på en medryckande show.

Idag passade vi på att bara ta det luuuuungt på morgonen när inte barnen var hemma, så det blev sovmorgon och sen en film innan vi satte oss på cyklarna och trampade in till stan (vi hade redan bilen där sen syrran skjutsade oss till festen igår). Där var det kalas hos Moa som dagen till ära fyller 13 år!!! Vi hann både fika och äta fantastiskt god middag där innan vi samlade ihop alla barn och cyklar och körde hem igen. Väl hemma stupade Svante i soffan och både Joel och Ida somnade nog så fort de lagt huvudet på kudden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0