Fritidsbruttan

Idas första dag på fritids gick bara fint. Det var iofs bara en timme och Niklas var med hela tiden, men Ida är så laddad och tycker att det är jätteroligt. Imorgon ska hon få äta lunch där och det tycker hon såklart blir extra roligt, hon har redan fått prova att äta på skolan med 5-årsgrupppen från dagis, så hon har lite kläm på hur man ska göra.

Efter middagen skulle Joel åka upp på fotbollsplanen och spela lite med några kompisar, han var bussig och lät Ida och Svante få följa med. Eftersom Joel är en sån som gillar att ha alla tänkbara tillbehör när han ska utföra någon sport även om han bara ska göra något för skoj skull (och även om det bara är för fem minuter), så var det oxå ikväll och han smittade även av sig på sina syskon. Det slutade med att det var en liten skara med fotbollsspelare i full mundering (förutom benskydd, eftersom vi bara har ett par) som cyklade iväg.  När de kom hem igen var Ida överlycklig för hon hade träffat en av sina nya fritidsfröknar uppe på fotbollsplanen. Svante berättade att det var han som hade sett fröken och att Ida tom hade fått en kram av henne. När jag sa att fröken nog tyckte att det var dags för Ida att gå och lägga sig för att hon skulle orka med fritids imorgon gick Ida genast och la sig utan minsta protest!!!! Tänk om det kunde fortsätta så - och tänk om det skulle funka på Svante!!!!!!!!!!!!!! *drömmer*

Igår hade ena grannen frågat Niklas om han brukade spela squash - trodde han...
Hon frågade såklart om vi brukade äta squash . Tja, vi är väl inga storförbrukare direkt, men jag tror vi får försöka göra några squashburgare eller nåt för den är enorm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0