Brrrrrr....

Här är det verkligen vinter på allvar nu! Det är KALLT! (Nu när jag frågade Niklas lät han väldigt förvånad och sa "det är lite mildare nu, det är bara - 25 grader"!!!! Tidigare i kväll hade det visst varit -27)
Solen skiner på dagarna och då kryper kvicksilvret lite uppåt, men de sista dagarna har det inte varit vidare skönt kan jag lova.



Svante är förkyld, han har feber, snuva och lite hosta. Igår var Ida hemma med Niklas och Svante, men idag skulle Solstrålarna (5-åringarna) få gå till gamla gymnastikhallen och det ville hon såklart inte missa. Imorgon ska Solstrålarna ha gosedjursfest! Det ser hon fram emot, hon har funderat mycket över vilket av alla gosedjur som skulle få äran att följa med på festen, idag blev det iaf bestämt att det blir kaninen - men det var väldigt hemligt för det ska bli en överraskning för kaninen imorgon...! Vi fick inte heller berätta (för kaninen) att de idag hade bakat bullar och muffins till morgondagens fest. *fnissar*

Jag och Niklas ser fram emot helgen då vi ska se Ac/Dc och håller nu tummar och tår för att vi inte ska åka på nån besvärlig förkylning (eller ännu värre - magsjuka!). Tydligen har våra resekompisar en del sjukdomar i sitt hus, men vi hoppas att de oxå är pigga och krya när vi åker!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0