Bambi

Så var glada julen slut, slut, slut... *skrålar*

Igår passade vi på att åka ut till stugan (okej, mamma och pappas, men ändå...) för att åka skridskor. M &P har skaffat långfärdsskridskor och är helsålda, så vi var ju tvungna att få komma ut och testa dem medan det fortfarande fanns fin is på havet. Typiskt nog började det naturligtvis att snöa... Vi hann iaf ut, trots att det var ett lager snö och världens blåst, dessutom hade vattennivån stigit så det var rejält med flödvatten närmast land. Tur jag och Niklas var utrustade med fodrade gummistövlar så vi kunde slaska fram och hjälpa de som hade skodon...
Det var kul att testa långfärdsskridskorna, jag kände mej lite som Bambi på hal is, det var länge sen jag hade skridskor på fötterna... Gissar på att det hade varit ännu roligare om det inte snöat och blåst så mycket. Barnen åkte på sina vanliga skridskor, utom Svante som hade för stora skridskor och vi hade glömt tjocksockarna i bilen, och alltså fick nöja sig med att åka på skorna. Ida var fantastiskt tålmodig, hon har väl inte åkt överdrivet mycket skridskor i sina dagar, men hon kämpade på och gnällde inte en sekund, trots att hon borde vara helt blå i rumpan av alla fall på den hårda isen.
Snyggaste vurporna gjorde Niklas och syrran, syyyyynd att det var så snöigt att man varken kunde fota eller videofilma!!!

Så över till något helt annat, snacka om att det skulle krävas en del mod för att bada här!

Kossan.se

Ett gott skratt förlänger livet... eller hur det nu var...


Kossan.se

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Länge sedan man "såg" dig! Nu har jag läst ikapp, och allt verkar ju vara bra med er! kram

2009-01-08 @ 16:34:26
URL: http://myransmemoarer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0