Wow, vilket pysselrum!

Till middagen dukade barnen fint, Ida valde servetter (rosa med prinsessor), vi hade tända ljus och jag hade gjort en smaskig tacopaj. När barnen hade ätit klart och satt sig för att spela Blixten McQueen (och tom var vänner allihop) satt jag och Niklas kvar i köket och bara njöt av lugnet. Helt plötsligt kom en bekantig instormande genom ytterdörren, tände upp alla lamporna i köket och satte sig vid bordet för att visa N ett "eluttag". Inte en ursäkt om att han kanske störde eller att han tände lamporna när vi satt i bara mysbelysning.... Vissa människor tycks tro att de är jordens medelpunkt.... *knorrar* Nåja, jag passade på att plocka ur och i diskmaskinen, så då vart ju det gjort iaf.

Pajen blev himlarns god, men trots att jag bara lagt tomater, lök och jalapenos på halva pajen var det bara Joel av barnen som smakade på pajen. De andra valde att bara äta tacoköttfärs + grönsaker istället, tur jag hade en halv panna kvar av färsen!
Skyll dej själv sis som inte kom, det hade räckt till er oxå...!



Systeryster skickade mej riktigt härliga länkar på ett inspirerande pysselrum! Mitt främsta pysselmål för det här året är att fixa en snygg och inspirerande vrå där jag faktiskt kan skapa utan att bli överfallen av alla grejer, eller att måsta ta på dykarutrustningen för att hitta ner till skrivbordsskivan!
Riktigt så snyggt som på länkarna kommer jag nog aldrig att få till, men erkänn att det är heeeelt underbart!!!!!?
 




Kommentarer
Postat av: Ellinor

Vissa människor har ingen känsla för sånt alls... (Eller alla fiskare som trodde att min pappa var vaken 7 på lördag morgon bara för att de var det och ringde och väckte oss alla... nåja, jag vande dem fort av med det lol)

2009-01-31 @ 10:37:12
URL: http://myransmemoarer.blogspot.com
Postat av: Gunilla

Vilken typ! Tråkigt när det händer när man för en gångs skull får sitta i lugn och ro o bara njuta. :(



Underbara länkar du visar. Måste på allvar börja om (igen!) med kontoret. Just nu ser det om möjligt ännu värre än tidigare. Denna gång blir det inte någon "före"-bild. ;)

2009-01-31 @ 20:20:41
URL: http://www.deltaskatter.se
Postat av: Åsa

Jo! JAG hade gärna kommit på middag, men mannen knorrade högljut att han ville ha mat på stört! Fast jag tror att det hade gått fortare till er än att vänta på ris =)

Visst är rummet härligt, man kan ju ialla fall drömma!

2009-01-31 @ 23:29:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0