Trixarn

Jaha, söndag kväll igen! Igår hade vi ju velat åka slalom, men eftersom Svante snorar och hostar ville vi inte dra med honom ut i en backe hela dagen, så vi nöjde oss med en liten tripp till "Sävarfjällen". Det var kanonväder och man riktigt kände hur solen värmde! Ida traskade hela vägen upp för backen och kastade sig utför på skranan, hon hamnade mitt i den guppigaste delen och slog sig ganska illa... Sen hon höll sig i den nedre delen av backen. Svante envisades med att åka pulka ända uppifrån och det gick - otroligt nog - riktigt bra! Han slog sig inte en enda gång!
Joel, som älskar att trixa, tränade på att hoppa med sin "skiboard". Han var riktigt duktig!!!Idag har Ida varit på kalas, Joel och Niklas drog iväg till Vännäs och åkte slalom medan jag och Svante skottade snö och bakade en kaka.

Kommentarer
Postat av: Tina

Vi tillbringade lör/söndag eftermiddag i Bräntisbacken med att åka skidor. Ganska häftigt att det finns en skidbacke "mitt i stan" ! Ännu så länge är våra barn rätt nöjda med Bräntbergets pister... kul när hela familjen kan åka tillsammans.

2009-03-30 @ 09:37:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0