Grattis på Morsdag!

...till alla mammor som känner sig träffade - fast mest till min egna lilla mamma förstås!

Dagen till ära var det marknad här i byn idag, den har kommit att bli så otroligt populär! I år hade de inte ens någon Björkstamarknad så jag vet inte om det var extra mycket folk här istället. Det var ungefär samma krafs som alltid på marknader och vi la inte pengar på just så mycket mer än varsin ballong till Ida och Svante. Ida har nu tjatat ihjäl sig om att få en heliumballong i år och dar och idag föll vi till föga och köpte en Hello Kitty-ballong till henne och en motorcykelballong till Svante. Joel sålde lotter en timme åt sitt fotbollslag sen gick han med en kompis. När han kom hem hade han inte heller handlat så mycket - varsitt skosmycke till Ida och Svante (Hello Kitty och Batman)! Senare cyklade jag och barnen ner en sväng till för att köpa en ny keps åt Joel (+ ett par hårspännen till Ida -Hello Kitty såklart!).


Joel (i sin nya keps) har dille på att spela brännboll, i stugan har de ett gammalt yxskaft som slagträ - det funkar bara fint!

Det var väldigt varmt och skönt här, men det blåste otroligt mycket så när vi skulle åka till stugan hade pappa förvarnat oss om att ta med lite varmare kläder för det var lite svalare där. Men Ida var på det bestämda med att hon skulle bada där!!! Jag trodde aldrig att hon verkligen skulle vilja göra det, men det gjorde hon faktiskt! Tom Svante badade lite, och det är otroligt för han brukar vara lika kinkig som jag på att det ska vara varmt vatten när man ska bada...!





Min farmor var oxå i stugan och det tycker vi alla är så roligt, även om hon hör lite illa så är hon en frisk fläkt. Barnen tycker oxå mycket om henne, särskilt Joel men han babblar så mycket med henne att hon nog inte hör hälften ens. Skulle tro att hon sover gott inatt efter allt stoj och stim som var under eftermiddagen. *fniss*



God middag och smaskig tårta blev vi minsann bjudna på, av mamma... ...borde det inte vara vi som bjöd henne, på morsdag och allt...?

Kommentarer
Postat av: mamma

Tack för en trevlig dag. Ni förgyllde morsdag för oss alla. Vi måste ordna en brännbollsdag så vi hinner ha kul länge.



Kramar från Ostvägen

2009-06-01 @ 00:15:04
Postat av: mamma

Tack för att kom och förgyllde morsdag med er närvaro.

Ska vi inte arangera en brännbollsdag så vi får ha kul länge?

Kramar från Ostvägen

2009-06-01 @ 00:21:45
Postat av: Annika

En sommarturnering vore kanske något att satsa på?

2009-06-01 @ 07:43:06
URL: http://blomstras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0