Bamse

Helgen har gått i rensandet och städandets tecken. Om det är så kul vet jag inte, men väl behövligt. I lördags var det matkällaren (som inte inrymmer någon mat utan bara grejer) och i går var det dags för hobbyrummet. Det är de två rum som varit riktigt tråkiga att gå in i, pga alla grejer som varit dumpade överalt. Matkällaren blev riktigt bra, hobbyrummet vart bättre, men kanske inte helt optimalt än... Vi ledsnade lite och bjöd hit mamma, pappa, Moa och Tor hit på fika -bullar- (och middag) istället - det var mycket roligare!

Idag har Ida och Svante fått gå på skolan och dagis, de var ju hemma hela förra veckan eftersom Ida var så febrig och hostig. Idag var de så glada att äntligen få gå igen och träffa alla kompisar. Svantes bästis T som han längtat ihjäl sig efter att få leka med var naturligtvis sjuk idag! De hann leka förra måndagen (tur nog! och då var de så glada att de kramades och pussades som små hundar när de träffades!), men innan dess hade T varit sjuk en vecka och hemma med sjuk storasyster en vecka... Tur det finns många andra kompisar på dagis iaf. Svante hade tillsammans med två andra småkillar haft rockkonsert idag. De hade sjungit som galningar i mickar - enligt Svante hade de rockat loss till "heja Bamse" - och Svante hade inte ens hejdat sig trots att det kommit föräldrar för att hämta sina barn. Annars kan man ju tänka att man blir lite förlägen när det kommer andra som tittar på, men inte det. Däremot hade han blivit irriterad när publiken hade börjat sjunga med! *ler* Jag försökte förklara för honom att även på stora rockkonserter brukar publiken sjunga med, men han trodde mej inte!

I lördags tog vi en promenad till affärn för att köpa lördagsgodis och då träffade Bamse där till Ida och Svantes stora glädje.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0