Valborgsfirande

Tredje intervjun till c-uppsatsen fixade jag och Jeanette idag, skönt att det börjar rulla på. På måndag har vi uppföljningsmöte med forskningsgruppen, då ska vi redovisa den insamlade datan... Tjaaa, vi har väl inte så mycket att redovisa än, men vi är ju på god väg nu.

Ikväll var vi på Campus på valborgsmässofirande. Det var sjuuuukt mycket folk där! De sa att det var 8000 besökare förra året, men det måste ha varit betydligt mer i år! Det var mycket tristare väder i år oxå, kallt och ruggigt - men med tanke på hur mycket vi trängdes med folk så hann vi ändå aldrig bli kalla. *fniss* Dessutom får vi väl vara glada över att det inte regnade, som de sagt på väderleksprognoserna...
Joel stannade hemma och firade valborg med sina kompisar - storkillen!



Svante ville rida på en liten ponny, kön var ganska kort så han fick ta sig en liten sväng på hästryggen.





Kvällens stora dragplåster var väl Gert Fylking och Robban Aschberg (och Musse Hasselwall och Andreas Halldén)som liftar från Haparanda till Ystad för  att samla in pengar till Cancerforskningen - Mustaschkampen. På deras stopp i Umeå fick de bla äran att tända på majbrasan på just Campus.

Robban 


Gert


Andreas


Men i ärlighetens namn gick det lite trögt för dem att få fjutt på den sura brasan, så det krävdes lite extrahjälp från nån kommungubbe med lite bränsle i dunken...









På väg bort från Campusområdet passade Gert på att samla in pengar. Johan ställde upp med en slant eller två... 


För att vara rättvis sponsrade Johan även Musse och Andreas


Hur länge vi köade för de här stackars ballongerna törs jag knappt tänka på, men 1 - 1½ timme var det säkert!!! Snacka om kasst kösystem, tur man har hyfsat vassa armbågar - Nicke, Svante, Johan och Engan gav upp köandet och traskade hem till Johan och väntade där istället.

Kommentarer
Postat av: Zu-Yon Han

Hej!



Vi på Cancerfonden vill tacka för att du uppmärksammat Mustaschkampen i din blogg. Det är oerhört viktigt att fler börjar tala om prostatacancer, som är Sveriges vanligaste cancerform. Genom att uppmärksamma detta bidrar fler människor till kampen mot prostatacancer. En man i timmen drabbas!



Som du säkert redan känner till avslutades årets Mustaschkamp i fredags, då 2010 års mustaschmästare Kennet Andersson korades och i söndags sändes sista programmet av Ystad-Haparanda.



Tävlingen är alltså avslutad, men det går att ge bidrag två veckor in i juni.



Vi skulle gärna vilja ha kontaktuppgifter (mejladress) till dig. Hör av dig till [email protected].



Återigen tack och glöm inte att Mustaschkampen är igång igen maj 2011!



Vänligen,

Zu-Yon Han

2010-05-31 @ 15:02:46
URL: http://www.cancerfonden.se/mustaschkampen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0