Magsjuka (igen!) & slalombacken

Fredag kväll spenderade jag tillsammans med Maria, det var på tiden!!! Vi käkade på Costas och satt sen och bara surrade på Lottas (där vi verkligen drog ner medelåldern...).  Maten på Costas är god, men vi tappade nästan hakan av förvåning när vi fick in våra tallrikar och det inte fanns en enda liten grönsak där! Jag vart tvungen att ifrågasätta det, men till kycklingen skulle det inte vara grönsaker......... Skumt! Äter man inte grönsaker i Grekland?

Igår åkte Svante på magsjuka, tack och lov på dagen. Av två onda ting så är det ju faktiskt lättare när det är på dagtid och man är utsövd. Jag spenderade dagen i tv-rummet där han låg nedbäddad på en madrass, medan Ida och Joel var ute i snön och lekte i det härliga vädret och sen åkte på Joels innebandymatch. När de kom hem igen hade Svante äntligen börjat bli bättre. Nu fattas det väl bara att Ida åker på magsjuka i veckan då... Lite konstigt var det ju att det tog så många dagar innan Svante fick det, jag menar Joel var ju sjuk natten till måndag, så nu trodde vi att det var över för den här gången.

Idag skulle jag iaf åka iväg till Kassjö och åka slalom med Ida och Joel, eftersom de inte kunde vara tysta om den saken så ville förstås Svante oxå följa med. Det slutade med att vi åkte iväg hela familjen och otroligt nog orkade Svante åka slalom bra mycket längre än vad vi räknat med, sen fortsatte han att åka skrana istället och tillsist hade nästan hela dagen gått. Själv tänker man ju att man skulle vara riktigt sliten efter en hel dag med magsjuka, men är det roligt nog kan han vara en riktig tjurskalle.

Syrran med familj var oxå i backen och det är alltid lika roligt. Då kan Joel och Tor åka tillsammans (de gillar att hoppa och trixa) och Moa brukar inte ha något emot att åka med Ida. Dessutom tycker Moa att det är kul att åka skrana tillsammans med Ida och Svante när de ledsnat på skidorna.


Moa och Ida i liftkönEn kanondag i backen -4 grader och sol
Svante & Moa


Ida & Svante


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0