Klabböle och vattkoppor

Idag har vi besiktat ena bilen - och den gick igenom! Tjohoooooo!
Sen åkte vi till Klabböle där vi tillbringade resten av dagen med Sara, Karl och Elsa. Vi hade bra väder och barnen roade sig kungligt! (passar bra då Ida och Svante tror att de är Victoria och Daniel - det är nästan lite pinsamt när Svante gapar på affärn "där är ju vi!!!" när han ser en bild på brudparet...)

Imorse började jag ana att Svantes alla myggbett nog faktiskt är vattkoppor.... Sara, som haft två vattkoppebarn, var oxå lite osäker, de ser inte ut som man tänker sig att koppor SKA se ut. Men nu ikväll tycker jag att det såg ut som de "mognat" - det är nog vattkoppor! Hoppas att Ida och Joel får det nu i natt! Joel ska ju till Lycksele nästa helg på fotbollscup det går ju inte att bli sjuk då!!!

En väldigt nyfiken och ganska orädd ekorre gjorde oss sällskap idag


När vi åt lunch passade ekorren på att klättra upp i trädet bakom oss för att ha bästa utsikten över vår mat!


Varning för höga vågor!


Det barnen längtat mest efter - springa i rännan!!!


Sen blev det dags för experiment


Knappt igenkännbar Sara...


...och lika märklig Ida!


När vi skulle åka hem igen hade bilen slut batteri!!!! *muttrar över bilbesiktningsmannen som måste lämnat nån lampa på* Sara hade redan hunnit susa iväg och var väl halvvägs hemma innan vi ens satte nyckeln i tändningslåset, så vi fick vackert stanna och äta några kex och saft och leka en extra stund tills Niklas kom och hjälpte oss igång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0