(340 av 365: Vit)

...fast jag borde väl hellre säga "vitt". Här har vi ägnat den soliga och fina helgen åt att måla eller rättare sagt lasera, taket och väggarna i gillestugan. Eftersom både taket och tre väggar (+ golvet) varit furufärgade blev det ganska mörkt, så nu har vi lättat upp det lite med vit lasering. Kommer nog att bli superfint när det är möblerat och klart. Imorgon ska vi hämta vår nya bäddsoffa som ska bo där oxå, gamla hörnsoffan får flytta på sig. Eftersom Niklas börjat jobba så mycket natt är det praktiskt att han kan sova där nere. De här första veckorna har han sovit på en resesäng, men det känns som det inte var hållbart i längden. 


365 Foton 2010 - 100313 - Tema: Vit

Igår hjälptes vi åt att måla, men idag fick jag sköta målandet av andra varvet på väggarna medan Nicke fick städa badrummet (bra byte!) och så hade han, Joel och Svante ett mycket hemligt uppdrag till stan att ordna med.... Undrar vad det kan vara, barnen har inte knystat något (förutom Svante som faktiskt avslöjade att de har presenter i bilen! Men den är på jobbet nu, så jag kan inte tjuvkika....)

Så här såg det ut idag kl. 15, när jag målat färdigt. Det ser kanske flammigt och ojämnt ut, men det ser bättre ut live!Ida har varit hos mormor och morfar i helgen och haft så trevligt, de har hunnit med en hel massa men höjdpunkten var nog att få åka släde bakom en ren!  Det har varit samiskt tema på museet så idag gjorde de en utflykt dit för att se både på musset och som sagt åka ren. När Ida kommit hem kom hon ihåg att hon glömt ett par viktiga teckningar hemma hos mormor och morfar. Hon var nästan otröstlig när hon kom på att hon inte skulle kunna ge mej min teckning imorgon (på morgonen), det hjälpte inte att Niklas skulle kunna hämta teckningen när han ska åka och hämta nya soffan... Tillsist lyckades jag iaf övertyga henne om att hon, så länge, kunde få låna mina pysselgrejer och göra ett nytt kort. Så nu har både hon och Svante pysslat och gjort så fina kort. Ida var lite rolig då hon skulle ha lite hjälp med stavningen och sen var hon så himla nöjd med kortet att hon bara var tvungen att visa mej det, bara för att sen gå och gömma det för att inte jag skulle hitta igen det..... Knasfia ♥Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0