Rymd och bio

Joel fick åka med kompisar till äventyrsbadet i Övik idag, han skippade övernattningen på UG som han egentligen skulle göra natten till idag. Vi misstänkte att det inte skulle bli så mycket sovande (eftersom temat var lite spökigt), så han fick välja mellan det eller Paradisbadet - det var inget svårt beslut. Däremot fick han vara på UG igår på kvällen och röja lite med kompisarna. Vi andra åkte på Umevatoriet för att titta på stjärnor och planeter, synd bara att det var jättedisigt så vi kunde inte titta i stjärnkikarna (ikväll är det istället stjärnklart - såklart!). Kul och intressant var det iaf och eftersom de hade invigning av två nya virtuella verkligheter(en cykeltur i ljusets hastighet och kvantbiljard) var det lite extra festligt med fika och snacks. Ida tyckte att det roligaste var att titta på planetariumet och Svante tyckte att "cykelturen" var roligast.

Han som instruerade hur man skulle göra i cykelturen (till höger på sunkiga bilden) är Patrik från bla Boston tea party!


Här cyklar de under EiffeltornetEftersom Joel har fått göra så mycket roligt tänkte jag att även Ida & Svante skulle få hitta på nåt skoj, så idag tog vi bussen in till stan och gick på bio. Vi såg "Dumma mej" och den var faktiskt ganska bra. Svante hann ledsna lite en stund, men det gick över och efteråt tyckte båda barnen att filmen hade varit bra.

Det är spännande att åka buss


Biogodis


När vi väntade på att Niklas skulle sluta jobba så vi kunde åka hem med honom tittade vi på en massa julsaker på stan. Den ena konstigare än den andra kolla bara här vilken ovanlig julkula - en mobiltelefon!


...och ett läppstift!

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Jag kommer ihåg när A var yngre, han tyckte det var så kul att åka buss, just eftersom han nästan aldrig gjorde det. :) Ganska kul att göra något lite annorlunda med barnen.Så nu har allt julpynt börjat komma fram, det är verkligen blandade känslor med det.... ;) kram

2010-11-04 @ 21:28:30
URL: http://brunakatten.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Glömde ju.... det måste vara hur kul som helst att se Umevatoriet, har inte lyckats fara dit ännu. :(

2010-11-04 @ 21:29:21
URL: http://brunakatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0