Tapeter och missad liten detalj

Vi har till och från lite trubbel med den digitala tv:n (kan dock se på analoga kanaler på en tv), internet och telefonen, det är mycket irriterande, men imorgon får vi förhoppningsvis hjälp med det.
Just nu funkar iaf internet så jag passar väl på att blogga lite då.

Tidigare i veckan beställde vi tapeter till Idas rum och vardagsrummet (fånigt namn egentligen). Ida kommer att få snygga rosa tapeter, en fondvägg med ganska diskret mönster i rosa/vitt/guld och sen rosa metallic på de andra väggarna - läckert!!! I vardagsrummet blir det oxå en fondvägg med mönster i mörkgrått och sen enfärgat på övriga väggar. Vilken färg det blev är nu lite ovisst för vi ville ha metallic även i det rummet och hade hittat den perfekta färgen som skulle matcha fondväggen, men den var restad och skulle inte komma in förrän ett bra tag efter att målarna varit här hemma hos oss och satt upp tapeterna, så det gick ju inte! Vi kollade en ny färg och var smarta nog att ta ytterligare en färg i reserv och den färg vi ville ha inte heller skulle finnas.... Det slutade med att fyra eller fem färger var restade!!! Vi tycks vara helt inne som vill ha metallic på väggarna iaf! Den färg vi nu ska ha kommer hem samma vecka som målarna kommer hit, så det gäller att det INTE blir nåt strul med leveranserna! *håller tummarna* Tyvärr är man väl lite arbetsskadad när man jobbat med leveranser i så många år, så man är ju liiiite orolig ska jag erkänna.
Idag ringde de iaf från färgaffärn och sa att tapeterna (de som inte var restade alltså) hade kommit, så vi åkte dit och skulle hämta dem (så att inget skulle hända dem ;0)) + allt annat materiel som skulle köpas ut. Vi passade oxå på att fråga om våra golvmattor, som vi beställde för några veckor sen, hade kommit och tänk det hade de! Kul tyckte vi och gick ut i bilen för att lägga ner baksätet och fixa iordning för att få med oss allt hem. Men när vi fick se våra mattrullar svimmade vi nästan, de var huuuuur långa som helst! Det fanns inte en chans att vi skulle få in dem i bilen! Vi hade missat den lilla detaljen att de var fyra meter breda...! Smart! Golvmattorna fick alltså stanna på butiken ytterligare nån dag så vi får montera på takräcket och hoppas att vi får hem dem på det sättet istället.

Med tanke på att det är precis en månad kvar till julafton vill jag bara säga att alla julklapparna som är inhandlade nu även är inslagna! Vad ska vi nu göra kvällen/natten innan julafton??? Njuta av julefriden kanske? - låter underbart tycker jag!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0