Universal studios

Idag var alla utom Anders (som jobbar) på Universal Studios. Det var inte förskräckligt stort, men en hel del häftiga åkattraktioner fanns ändå. Allting var mycket välgjort och miljöerna var roliga, kan tänka mej att våra barn hade tyckt att det varit roligt att vara där - men varmt. Karl var inte överdrivet road, men Elsa hade en favoritkarusell (berg-och-dalbana modell mindre) som hon åkte minst tio gånger. När vi kände oss nöjda med karusellandet tog jag och Niklas linbanan från ön Sentosa (där bla Universal Studios finns, det är en ö med massor av olika slags rekreation för singaporianerna - och turisterna med förstås) till "fastlandet". Det var en ganska mäktig upplevelse måste jag säga, och jag var imponerad över att Niklas frivilligt klev in i linbanevagnen han som tycker att pariserhjulet är en av de läskigaste karusellerna... Det här var både högre och vingligare.
När vi väl tagit oss hem och svalkat oss i poolen tog Sara och Anders med oss till en vinbar där vi drack ett bubblande rosévin. Sen gick vi vidare till en Belgisk restaurang där vi åt musslor. Vi fick varsin gryta med musslor (jag tog med bla chili, citrongräs och allt möjligt annat gott), till det serverades vi pommes  och majonnäs! Det var en otippad kombination tyckte jag, men faktiskt gott till. Middagen var fantastiskt god!

 Eftersom Anders jobbar åkte han hem medan vi andra traskade vidare till en sjuk bar som heter Clinic. Där får man bla sitta i rullstolar och man kan beställa drinkar i provrör, sprutor eller i droppställningar. Det var vi förstås tvungna att testa (förutom Sara som föredrog nån kakdrink). Det var inte så mycket folk på baren ikväll och tydligen var det inte så många som beställde in roliga drinkar för vi vart väldigt populära att fotografera där vi satt med droppställning och sprutor i våra rullstolar.... Men det är ju roligt att man kan glädja nån annan oxå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0